Google nákupy modul XML feed + recenze - CZ / SK / EN / DE - PRESTASHOP 1.6, 1.7

v 2.0.1

dm_google

Modul generuje XML feedy s produkty pro google nákupy, navíc umožňuje využít zákaznické recenze. Export je možný ve všech dostupných jazycích na vašem webu. Podrobné nastavení atributů produktů. Dejte vědět největšímu vyhledávači na světě "google" o svých produktech a přiveďte více zákazníků na Váš eshop.

Více informací



490,00 Kč

Výhody modulu:

  • generování ve všech zvolených jazycích a měnách vašeho eshopu
  • automatické generování dopravy bez složitého nastavování v google administraci
  • automatické rozpoznání identifikátorů zboží
  • párování vlastností a kombinací, GMC Vás tak zařadí do filtru vyhledávání a přesně cílí váš produkt na zákazníka
  • rozšíření kategorií pro párování produktů
  • omezení generování na kategorie
  • podrobné nastavení jednotlivých produktů
  • bohatá nápověda včetně odkazů na kompletního českého průvodce služby GMC
  • možnost exportovat pouze produkty skladem
  • podpora autora

Generování XML

Modul zajišťuje generování validní XML soubor s Vašimi produkty pro načtení do služby Google Merchant center ( google nákupy). Jednoduše si vyberete jaké jazyky z vašeho eshopu exportovat a v jakých měnách tvořit XML data pro Google nákupy.

Modul Google nákupy XML feed - PRESTASHOP 1.6 - nastavení jazyků a měny

Doprava jednoduše

Pro usnadnění nastavení služeb v Google Merchant centru modul umí generovat u každého produktu cenu dopravy pro jednotlivé dopravce, kteří jsou pro daný produkt dostupní a povolení.

Modul Google nákupy XML feed - PRESTASHOP 1.6 - generování dopravcu pro zvolenou zónu

Nastavení podrobných atributů produktů

Modul umožňuje jednoduše přiřadit jednotlivým TAGům s vlastnostmi produktu Vaše kombinace a vlastnosti na skladových kartách. Docílíte tak lepší podrobnější identifikace produktu a v google vyhledávači budete lépe cílit na konkrétní požadavky zákazníků.

Modul Google nákupy XML feed - PRESTASHOP 1.6 - atributy produktů

Podpora rozšíření kategorií

Pomocí funkce "Rozšíření kategorií" lze přidat možnost napárovat Vaše produkty rovnou do kategorií googlu. Váš produkt se tak bude lépe zobrazovat na správných místech. Funkci lze použít za předpokladu, že tuto funkci již nepoužíváte v jiném modulu.

Modul Google nákupy XML feed - PRESTASHOP 1.6 - google kategorie

Zákaznické recenze

Google umožňuje nově zasílat zákazníkům dotazník s google recenzemi. Google se tak stává silným hráčem na trhu v cenových srovnáních nabídek eshopu. Modul umožňuje funkci jednoduše aktivovat a při dokončení objednávky zobrazit dotaz na požadavek o zaslání emailu zákazníkovi. Modul zasílá vše dle specifikace včetně volitelných parametrů. Máte tak k dispozici vše co google nabízí a využijete modul na plno.

Dotazník Googe zákaznická recenze

Hromadné úpravy produktů

Modul obsahuje nástroj pro hromadnou úpravu produktů. Upravuje pole a nastavení, které má modul k dispozici pro jednotlivé produkty.

Google nákupy - hromadné úpravy produktů

  • Podporovaná verze PRESTASHOPU 1.6, 1.7
  • Párování kategorií Ano
  • Podpora MULTISTORE Ano
  • Verze modulu 2.0.1
  • Lokalizace CS, SK, EN
  • Kombinace produktů Ano
  • Ochrana přístupu k XML Ano - pomocí tokenu
  • Autor David Mrózek
Známka 
2019-09-01

100% spokojenost!

Využívali jsme tento modul s maximální spokojeností od verze 1.x. Nová verze 2.x je stejně skvělá a navíc generuje feed i pro Slovenské Google Nákupy.

    Známka 
    2018-04-05

    google nákupy

    Používám několik modulů od pana Mrozka, vždy perfektní podpora - řešení a pomoc. Moduly běží bez chyb, už bych jinde nehledala. Mockrát díky.

    • Pro 1 z 1 je toto hodnocení užitečné.
    Známka 
    2017-06-21

    Jarda

    Modul funguje správně. Krom toho jsem měl specifický problém s atypickým sortimentem, který pan Mrózek velmi rychle vyřešil. Je nutné pochválit vysokou profesionalitu a velkou vstřícnost. Ještě jednou děkuju. J.

      Známka 
      2017-02-15

      Lukáš K.

      Používám od pána Mrozka 6 modulů a jsem s nimi maximálně spokojen, přehledné, popsané detaily, stejně tak s přístupem pána Mrozka k zákazníkům a je pohotové reakci na vyřešení připadaných problému pokud bych měl mluvit o tomto modulu maximální spokojenost co se týče tříděni kategorii, heuréka a zboží moduly nabízí to samé + pár vychytávek na víc, které by se dali prodávat i jako samostatné moduly za mě 5+

        Známka 
        2017-01-23

        Zákaznické recenze Google

        Koupení modulu bez problémů. Nasazení jednoduché a bez starostí. Velká a ochotná technická podpora od pana Mrózka. Skvělý přístup Děkuji.

          Známka 
          2017-01-05

          Zákaznické recenze Google

          Koupil jsem tento modul kvůli novince Zákaznické recenze v Google Nákupech. Kvůli nekompabitilitě s mojí verzí Prestashopu bylo potřeba modul upravit, což p. Mrózek zvládl ochotně prakticky obratem.
          Funguje spolehlivě, jak jsem si ověřil v různých prohlížečích, ale vyhodnocení ve statistikách Google Nákupy trvá 7-14 dnů, takže je potřeba mít trpělivost, než se ukážou první data.
          Maximální spokojenost.

            Známka 
            2015-12-12

            Bezkonkurenční modul

            Pro XML export na Heureku, Zboží a Google používáme již jen moduly p. Mrózka. Fungují naprosto spolehlivě a jejich zpracování je perfektní (na rozdíl od konkurence). Na dotaz a problémy p. Mrózek reaguje okamžitě a profesionálně, kéž by takto fungovala každá podpora. Jak moduly tak jejich podporu mohu tedy s klidem doporučit.

            Honza
            Mounties.cz

            • Pro 2 z 2 je toto hodnocení užitečné.
            Známka 
            2015-12-09

            Google pro nm-sperky.cz

            Objednal jsem od p. Mrózka několik modulů a za sebe mohu říct, že za skvělou cenu skvělý přístup i kvalita modulů. Administrace modulů vypada i funguje profesionálně, né jako od jiných dodavatelů, kde používají prestashop styly snad ještě z verze 1.2.

            Co velmi oceňuji, je rychlost reakcí, zároveň p. Mrózek zapracovává pozměňovací návrhy a případné drobné nedostatky obratem. Že produkty jsou skvělé, se dnes tak nějak očekává, ale že bude přístup, ochota a reakční doba taky výborná, to už není tak běžné, proto jsem se rozhodl tuto recenzi i napsat, protože takových vývojářů bych si přál znát víc.

            Popravdě když sháním nový modul, kouknu nejprve na tento shop, jestli náhodou není v nabídce :-)

            Za mě mohu jen a jen doporučit.

            Gabriel
            http://nm-sperky.cz

              Známka 
              2015-10-31

              Super

              Model je bezproblémový, profesionálně udělaný a jednoduchý na administraci. Hlavně podporuje vše, co je potřeba. Co bych chtěl ale vyzdvihnout je rychlá reakční doba profesionalita pana Mrózka, který případné neodstatky a zajištění kompatibility s novými verzemi PrestaShopu řeší obratem. Zároveň je super, že je modul stále vyvíjen a rozšiřován na základě zpětné vazby od uživatelů, což z něj dělá bezkonkurenční koupi.

              • Pro 1 z 1 je toto hodnocení užitečné.
              Známka 
              2015-07-14

              Jan Dvořák

              Konečně plně funkční modul pro Google nákupy! Naprostá spokojenost, bezchyná funkčnost.

              • Pro 2 z 2 je toto hodnocení užitečné.

              Napsat recenzi

              Google nákupy modul XML feed + recenze - CZ / SK / EN / DE - PRESTASHOP 1.6, 1.7

              Google nákupy modul XML feed + recenze - CZ / SK / EN / DE - PRESTASHOP 1.6, 1.7

              Modul generuje XML feedy s produkty pro google nákupy, navíc umožňuje využít zákaznické recenze. Export je možný ve všech dostupných jazycích na vašem webu. Podrobné nastavení atributů produktů. Dejte vědět největšímu vyhledávači na světě "google" o svých produktech a přiveďte více zákazníků na Váš eshop.

              Verze 2.0.1
              Datum vydání: 28.08.2019

              • podpora recenzi na produkty, zaslání GTIN v recenzích
              • filtr kategorií pro export produktů
              • přidána podpora TAGu sale_price (ceny v akci)
              • přidána lokalizace EN

              Verze 2.0.0
              Datum vydání: 24.08.2019

              • možnost generovat XML feedy pro všechny jazyky v eshopu
              • kompletně přepsaný modul, nová administrace
              • napojení na aktualizace
              • upozornění na dashboardu
              • přehlednější informace o XML datech
              • zlepšená nápověda

              Verze 1.3.0
              Datum vydání: 16.07.2019

              • úprava vizualizace párování kategorií pro PS 1.7.6

              Verze 1.2.9
              Datum vydání: 05.02.2018

              • podpora licencování pro nové verze prestashopu 1.7
              • úpravy generování URL produktů (podpora SEO clean URL)
              • nová funkce pro hromadnou úpravu produktů
              • FIX pro generování obrázků u kombinací
              • FIX při spojování alternativních obrázků

              Verze 1.2.8
              Datum vydání: 12.07.2017

              • přečíslování verzí dle standardu PrestaShopu
              • změna licencování
              • podpora Custom label 0-4

              Související příspěvky

              Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

              18 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: