Přegeneruje se URL adresa produktu, když hromadně změním název?


Jak chcete – je to volba v nastavení, ve výchozím stavu vypnutá. Když ji zapnete, modul při změně názvu produktu (pravidly i v tabulce) přegeneruje přátelskou URL v tomtéž jazyce podle nového názvu. Když ji necháte vypnutou, URL adresy zůstávají beze změny – což je bezpečnější volba, pokud máte na produkty vedené odkazy nebo reklamy.

I přegenerovaná URL je součástí zálohy, takže vrácení akce zpět obnoví i původní adresy.

Týká se modulu
Hromadná editace produktů

Vyberete produkty, řeknete co změnit - a modul to udělá za vás. Ceny, skladové zásoby, popisy, kódy EAN, kategorie, dostupnost i desítky dalších polí upravíte hromadně dvěma způ...

Zobrazit modul