Co když udělám chybu? Jdou hromadné změny vrátit zpět?


Ano, jedním kliknutím. Před každým zápisem si modul uloží původní hodnoty všech měněných polí. Pokud se výsledek nelíbí – nebo se akce spustila omylem – vrátíte ji tlačítkem Vrátit zpět, a to hned z obrazovky výsledku, nebo kdykoli později z historie akcí. Vrací se přesně to, co akce změnila, včetně kombinací.

Zálohy původních hodnot se uchovávají 30 dní. Ukládají se úsporně (jen skutečně změněná pole), takže nezatěžují databázi ani u velkých akcí.

Doporučujeme přesto využívat i náhled změn před spuštěním – nejlevnější chyba je ta, která se vůbec nezapíše.

Týká se modulu
Hromadná editace produktů

Vyberete produkty, řeknete co změnit - a modul to udělá za vás. Ceny, skladové zásoby, popisy, kódy EAN, kategorie, dostupnost i desítky dalších polí upravíte hromadně dvěma způ...

Zobrazit modul