Aktuálně řešíte "Oznámení od Heureky", bližší informace zde: Heureka hlásí blokovaného HeurekaBota

Smazal jsem omylem něco, co jsem chtěl nechat. Jde to vrátit?


Ano, a nemusíte kvůli tomu obnovovat celou zálohu e-shopu. Modul si před smazáním odloží stranou košíky, akční ceny, kupóny, hodnoty vlastností, štítky a všechny opravy nalezených chyb.

Postup je jednoduchý: otevřete v modulu historii úklidů, najdete úklid, po kterém vám něco chybí, a kliknete na Obnovit. Vrátí se přesně ty záznamy, které tehdy zmizely, i s původními čísly a vazbami. Nic jiného se nezmění, takže objednávky přijaté mezitím zůstanou nedotčené.

Odložené záznamy se uchovávají 30 dní, dobu si můžete prodloužit. Statistiky návštěv a protokoly se neodkládají – bývá jich obrovské množství a jejich vrácení by nemělo žádný přínos.

Týká se modulu
Čistá databáze – čištění, kontrola a údržba databáze PrestaShopu

Váš e-shop si každý den ukládá tisíce zbytečných záznamů – košíky, které nikdo nedokončil, návštěvy, protokoly, dávno skončené akce. Modul Čistá databáze je bezpečně uklidí, opr...

Zobrazit modul