Sdílel jsem odkaz, ale náhled se nezměnil. Proč?


Sociální sítě si náhledy odkazů ukládají do mezipaměti. Pokud byl odkaz sdílený už dříve, může síť nějakou dobu zobrazovat starou podobu. U Facebooku lze obnovení vynutit nástrojem Sharing Debugger (developers.facebook.com/tools/debug), kde stačí vložit adresu a kliknout na opětovné načtení. Nově sdílené odkazy se zobrazí správně hned.

Týká se modulu
Facebook - Open Graph Tags modul

Když někdo sdílí odkaz na váš e-shop na Facebooku, WhatsAppu nebo jinde, rozhoduje náhled odkazu o tom, jestli lidé kliknou. Modul doplní do stránek Open Graph tagy, takže se ka...

Zobrazit modul